Dumbo

Kualitas: Tahun: Durasi: 112 Menit

Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/lkacacom/public_html/lebahkaca.cc/wp-content/themes/muvipro/template-parts/content-single.php on line 140
1264 voting, rata-rata 6,5 dari 10

A gajah muda, sing gedhe kuping ngaktifake dheweke kanggo mabur, mbantu nyimpen sirkus sing berjuang, nanging nalika sirkus ngrencanakno usaha anyar, Dumbo lan kanca-kanca nemokake rahasia peteng ing ngisor jejer sing mengkilat.